Belevingswinkel in Hasselt (nieuwe locatie)

In onze belevingsruimte kan u onze cognacs proeven voor u over uw aankoop beslist, krijgt u alle info die u wenst en staan we u bij met professioneel advies. We hebben niet enkel cognac maar ook pineau des charentes. Naast een glas cognac bieden we u ook graag een koffie of wat fris aan. We zorgen ook altijd voor een lekkere knabbel. Kortom, een beleving van onze producten op maat!

Openingsuren

De belevingswinkel is momenteel enkel op afspraak geopend. Neem aub contact met ons op als U een bezoek plant. Ons concept mag dan licht aangepast zijn, we ontvangen U nog steeds met open armen en onze Limburgse gastvrijheid.

Onze nieuwe locatie:
Simpernelstraat 9G – 3511 Kuringen (Hasselt) – Belgie

Opgelet, per GPS enkel bereikbaar als U Simpernelstraat 9 of 9F ingeeft! Simpernelstraat 9G zal de GPS U niet correct navigeren.

Afwijkende openingsuren

  • xx/xx/2024

U mag erop vertrouwen dat we in de buurt zijn, tenzij we hier een afwijking vermelden.  Toch plant U best uw bezoek in en neemt U tijdig contact met ons op.

Agenda

  • xx/xx/2024 - ...

Al onze producten die op voorraad zijn in onze webshop zijn ook beschikbaar in onze belevingswinkel.

Er is een ruime parking aanwezig!

Tastings & Experiences

Een belevingswinkel is voor ons niet enkel de verkoop van flessen en een kast vol proefflessen met voor ieder wat wils. We dompelen u onder in de Zuid Franse sfeer. Graag delen we onze verhalen en doen ons best om een goede ambassadeur te zijn. Bij masterclasses gaan we dieper in op het product, de geschiedenis, de producenten en de lokale cultuur.

We organiseren ook regelmatig diverse events waar cognac telkens centraal staat. We zijn er van overtuigd dat een bredere algemene kennis van het product de beleving enkel kan verbeteren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle Cognac nieuws en onze nieuwe releases