Business to business

Je kan bij ons niet alleen terecht voor een heerlijke fles, een boeiende tasting of een gezellige babbel over cognac of pineau des charentes. We kunnen ook jouw partner zijn als je meer zoekt en werken heel graag samen met jou om je de perfect cognac-match te laten beleven.

Zo staan we bijvoorbeeld in voor de nationale distributie van verschillende familiale cognachuizen, zowel aan winkeliers als restaurateurs. Op zoek naar een fijn assortiment met een persoonlijk verhaal voor jouw winkelaanbod of bar? We stellen het voor je samen in functie van je wensen en noden.

Wil je zelf je eigen cognac bottelen? Iets speciaal geselecteerd voor je winkel, restaurant, bedrijf, spiritsfestival of degustatieclub? We adviseren je met plezier voor de selectie en helpen je met de realisatie van je cognacdroom.

Hebben je zaalpersoneel, sommeliers, vertegenwoordigers of winkelmedewerkers nood aan een kennisupgrade over cognac, zodat ook zij de passie kunnen overbrengen op jouw klanten? We voorzien opleidingen op maat.

Zoek je een partner voor je event, een degustatie op maat voor je collega’s, vrienden of degustatieclub? We bieden je graag onze dienstverlening aan.

Financieel advies bij de aankoop van een fles of zoek je alternatieven om uw professioneel of privévermogen te laten groeien? Ook daar kunnen we je bijstaan met raad en daad door onze ervaring in de financiële wereld.

Kortom, we werken graag met jou samen voor al je professionele projecten en bespreken het graag persoonlijk – onze koffie is overigens even lekker als onze cognac, dus wees welkom om van gedachten te komen wisselen over je plannen.

Contacteer ons

Invest

Het imago van cognac heeft het laatste decennium een serieuze boost gekregen. Traditie en innovatie gaan nu hand in hand en producenten verenigen de krachten om hun ambacht in de kijker te zetten. Er wordt een veel groter publiek bereikt dan 10 jaar geleden, kijk maar naar Amerika en Azië waar de verkoopcijfers de laatste 5 jaren telkens met ruim 20% groeiden. Nieuwe markten worden aangesproken door de veel grotere transparantie. Liefhebbers van andere distillaten vinden makkelijker de weg naar de familiale producenten op de cognacmarkt, waardoor er extra beleving is en er een korte keten economie ontstaat.

Een sterk groeiende interesse naar kwaliteit zorgt voor een geleidelijke waardevermeerdering. In deze economisch moeilijke tijden blijft de vraag naar luxegoederen groot. De immer schaarser wordende cognacs zijn dan ook crisisongevoelig.

Onze persoonlijke betrokkenheid en jarenlange opgebouwde kennis zorgen er voor dat wij U ook kunnen adviseren en ondersteunen in de zoektocht naar de diversificatie van uw beleggingen.

Contacteer ons

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle Cognac nieuws en onze nieuwe releases